Eleven De Luxe Venue - Don't worry, be happy!

Publicat pe

Serile de weekend sunt sacre. Mai curand decat sa ma trezesc in fiecare dimineata la 8, decat sa beau apa plata sau chiar decat sa scriu (ni se intampla si asta la un moment dat), mi-a intrat in reflex iesirea in club de sambata seara.

Cum nu o data mi-am inchipuit ca intr-o alta viata as fi fost protagonista perfecta din „Sex and the City, am ales singurul loc din centrul orasului pe care il poti numi glossy, pretios, sic, luxos in aceeasi propozitie, fara sa-ti fie teama ca faci pleonasm.

cocktail cocktail
Italian Flag – Limes syrup, pina colada mix, cranberry juice Sunrise – Pina colada mix, blue curacao, tonic water, fresh orange

Eleven De Luxe Venue te impresioneaza de cum pasesti inauntru, fie si numai la vederea impresionantului candelabru din cristale Swarovski. Daca nu ai curaj sa mergi pe strada in noile tale outfituri extravagante cumparate din ultima vacanta la Paris, ia-ti revansa in Eleven.

Eleven
Eleven De Luxe Venue – B-dul Nicolae Balcescu

Dansezi cum vrei, pleci la ce ora vrei, iti poti pune pe tine cate strasuri doresti, pentru ca nu e loc in care sa te simti mai relaxat decat aici. Si daca nu ai avut o saptamana tocmai prietenoasa, cocktailurile colorate te vor duce cu gandul la o noapte calda pe plaja.

Iuliana TudorIuliana Tudor

Viva! a realizat la Eleven De Luxe Venue un material cu vedeta TVR, Iuliana Tudor, in care aceasta a pozat in ipostaza de model al deceniilor trecute.

Oana Popoiag, Fotografii Cosmin Popescu, arhiva Viva!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter