Ever Green

Publicat pe

Cocktail Appletini
Cocktail Appletini

Ingrediente:

Appletini
Vodca
Sour apple

RoomsCand vine vorba sa alegem locul unde ne vom bea cafeaua sau cocktailul preferat, ne aflam in aceeasi situatie ca atunci cand trebuie sa decidem tinuta pentru o zi anume. Asa cum nu putem purta acelasi outfit doua zile la rand, tot astfel nu vom merge si azi si maine la aceeasi cafenea.

Si nu e moft, dar sa recunoastem… mereu vrem altceva. Insa la Rooms, un lounge stilat cu multe camere, fiecare avand un design propriu, diferit, cu siguranta poti trisa. Asa ca vino azi sa-ti bei cafeaua in camera rosie, cum face si Razvan Ciobanu, iar maine asculta de sugestia Viva! Incearca cocktailul Appletini, o combinatie parfumata de vodca si mere acrisoare, care te va determina sa revii… in alta incapere poate. Dar tot la Rooms!

Razvan Ciobanu: „De fiecare data cand vreau sa beau o cafea buna merg la Rooms. Dar, de obicei, cand ies in oras, nu beau decat Cola Light, fara zahar sau apa plata. Niciodata alcool. Rooms mi se pare un loc impresionant ca ansamblu, desi cand vin aici stau aproape de fiecare data in camera rosie..

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter