Gaia BoutiqueClub - Arta si clubbing

Publicat pe

Cum sa imbin shoppingul cu distractia? Aceasta-i intrebarea asupra careia am zabovit luni de zile, mai ceva ca Hamlet.

Intr-un sfarsit, am gasit raspunsul. Nu in mall, ci in Gaia, care s-a redeschis intr-o formula unica in Romania: BoutiqueClub. Pe langa muzica, cocktailuri aromate si super petreceri, aici vei descoperi „dulapul cu piese de rezistenta, un loc special amenajat pentru creatiile unor designeri celebri, pe care le poti cumpara pe loc, cu 10% discount fata de pretul din magazine.

Pimponella: glenmorangie, sambuca, orange bitter, steluta de anason, lamaie Pimponella

In plus, o data pe luna, la serile Gaia AlterEgo poti dansa pe muzica alternativa mixata de cei mai cool DJ. Vor avea loc si expozitii ale celor mai cunoscuti fotografi romani, proiectul incepand cu expozitia lui Alexandru Galmeanu, „Joc de lumini si umbre.

cocktail Victoria Victoria: suc de lamaie, sirop de zahar, lichior de lichi, votca, smochine

Daca vrei sa iti dai seama ca Gaia BoutiqueClub e locul potrivit pentru tine, citeste motoul: „The place to be for fashion and fashionable people. Partea buna este ca aici te poti imbraca cat de extravagant vrei tu, partea mai putin buna e ca acest club nu e deschis 24 de ore din 24.

Gaia BoutiqueClub
Gaia BoutiqueClub, Strada Banu Antonache, 40-44, sector 1
Gaia BoutiqueClub

Cristina CioranCristina Cioran: „Am baut Campari Orange si am dansat, mai ales cand DJ-ul a inceput sa puna muzica mai senzuala. Dintre hainele expuse de designeri, mi-au placut creatiile lui Stephan Pelger si palariile lui Cristian Samfira.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter