H10 Sport Lounge, locul unde sportul este rege

Publicat pe

Cel mai cunoscut fotbalist român al tuturor timpurilor a găsit modalitatea de a arăta lumii ce gust are succesul, prin H10 Sport Lounge, locul unde sportul este rege, iar Hagi îşi spune povestea mai departe chiar în oraşul său natal.

 

TE_M8637

 

Este greu de imaginat că ar pu­tea exista cineva care să nu ştie ce înseamnă tricoul cu numărul 10 pentru fotbalul românesc, oricât de nefamiliarizat ar fi cu acest sport. Însă dacă în fotbal cunoştinţele mele nu merg mai departe de „penalty, am descoperit că am mai multe în comun cu Hagi decât aş fi crezut vizitând H10 Sport Lounge din Constanţa, locul creat de el pen­tru cei care trăiesc sportul la maxi­mum. Venisem la mare mândră de munca depusă la sala de sport în ulti­ma vreme, dar după o cină copioasă şi două mese de prânz la H10 a tre­buit să-mi resetez concepţia că dezmăţul culinar e un lucru rău.

IMG_6059

M-am simţit şi mai bine când am văzut în meniu că printre preferatele lui Hagi se numără pizza, burgerul şi pastele. Şi dacă e vremea măr-turisi­rilor, trebuie să admit superi-oritatea unui pahar de kir royal savu­rat în mijlocul zilei în locul unui ba­nal fresh de portocale. Restaurantul, primul dintr-o serie de 10 care vor fi deschise în anii următori în ţară, are la parter un pub cu pereţi capitonaţi cu fotografii reprezentative din carie­ra lui Hagi, iar la subsol un VIP Lounge, unde am aflat cum preferă celebrul fost fotbalist cafeaua: cu multă îngheţată

TE_M8453

 

Gheorghe Hagi: „H10 Sport Lounge nu e legat de terenul de fotbal şi nici de jucători, este un concept de pub-restaurant creat pentru ca lumea să vină să vadă sport, fiind potrivit atât pentru o ieşire la o bere, cât şi pentru o cină delicioasă. Am vrut să fie un loc cald, în care toţi cei care ne vizitează să guste din spiritul învingător ce predomină la noi. După cum ştiţi, totul a început la Constanţa, aşa că am ţinut ca primul local H10 să fie deschis aici'.

 

 

BD. TOMIS NR. 129-131, CONSTANŢA

 

OANA POPOIAG

Foto TIBERIU MÎNZU

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter