Haine cool la RadicalCHIC pop up store

Publicat pe

Sâmbătă, 27 aprilie, între orele 10 şi 20, la yard sale-ul din Intrarea Temişana nr.5, sector 1 are loc RadicalCHIC pop up store.

 

PopUpStore3 

Cum nu mai este nici un secret că femeile au mai multe haine decât folosesc, ce-ar fi dacă hainele nevalorificate cu adevarat s+a doreşte recontextualizara si refolosi? Este ceea ce-şi propune conceptul RadicalCHIC!

La eveniment vei putea alege din peste 600 de piese achiziţionate de fashioniste cunoscute, cu branduri ca: Ivan Grundthal, All Saints, Ann Demeulemeester, Rick Owens, Stella Mccartney, Mattew Williamson, Lanvin, Dior, Zara, Cos  sau Brandless, dar şi din multe mărci autohtone de succes, printre care Nalia Varam sau Parlor. De asemenea, vei găsi multe articole „preowned”, într-o stare impecabilă, dar şi câteva piese vintage.

Copiii sunt bineveniţi, iar dacă vii cu bicicleta, primeşti un discount la cumpăraturi de peste 400 lei.

Pe RadicalCHIC vinzi şi cumperi in style'. O comunitate care se aliniază, pentru a minimiza consumerismul inutil de haine, prin folosirea, sau re(folosirea) la maxim a celor existente, făra a face nici un compromis legat de stil.

Acum brandurile scumpe sunt accesibile prin preţ!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter