Interbelic

Publicat pe
blueberry highlife
Blueberry highlife: votca Finlandia, lichior de coacaze, fresh de lamaie, sirop de zahar, suc de lime proaspat

Desi am strabatut in repetate randuri centrul vechi al Bucurestiului, niciodata nu am retinut strazile intortochiate. Pana intr-o seara de aprilie, cand soarta (a se citi napasta sentimentala care se abatuse asupra mea) m-a impins intr-un bar, in cautarea unui „remediu.

Am ales un cocktail. Apoi unul. Si inca unul. Asa mi-am dat seama ca Interbelic este unul dintre putinele locuri unde cocktailurile sunt preparate cu atata indemanare, incat gustul de alcool este doar usor insinuat.

Am trecut rapid prin anii de rasfat dintre Cele doua razboaie mondiale privind reclamele vechi ce tapeteaza peretii barului si mi-am oprit privirea asupra unei fraze ce pare sa fie in acelasi timp o invitatie si un avertisment – „We are the dealers of the most popular drug in the world: alcohol.

Please drink responsable. Sa nu crezi ca vizita la Interbelic se rezuma doar la a sorbi licori colorate si la a privi la tapet. Daca muza ta nu a fugit in campiile Elizee pe timp de criza, esti liber sa-ti creezi propriul cocktail.

 

 

 

Interbelic
Str. Selari, Nr. 1

Tudor Chirila: „Super atmosfera. Ceva in genul barului din «Ally McBeal», dar varianta mai rockncool. Am dansat, am ras si am baut Campari Orange. Si pe la cinci dimineata am inchis barul. Recomand cu tarie „Interbelic, a declarat Tudor pe blogul lui.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter