Iqonique - Un studio de poveste

Publicat pe

Foarte des ni se spune „simte-te ca acasa“ atunci cand mergem in vizite. Nu am reusit niciodata sa ma conformez, mai ales cand vizita are loc in spatii cu obiecte pretioase, fragile.

IqoniqueLa Iqonique Class Studio, un showroom de design neconventional, recent deschis, m-am simtit, totusi, ca acasa, in ciuda faptului ca eram inconjurata de numeroase obiecte rare. Aici am descoperit mixul ideal intre design, moda, cultura si life-style, prin produse si servicii personalizate. Daca suna tehnic ceea ce spun, voi adauga ca fiecare camera si fiecare piesa (fie ea canapea, bratara sau radio) au o poveste unica.

Ultima poveste „sosita la Iqonique Class Studio este Rodarte, marca preferata a unor staruri precum Natalie Portman sau Keira Knightley, dar mai poti gasi aici Fornasetti, Philippe Starck, Jars Ceramics, Lara Bohinc, Pucci, Pringle of Scotland, Uncommon Matters sau Herm¨s Vintage.

 

 

 

Iqonique Iqonique

Este dificil sa le treci in revista pe toate fara sa obosesti, asa ca pentru repaos exista un loc special amenajat, cu trufe si o cupa de sampanie.

Iqonique
Iqonique

 

Camelia Sucu Camelia Sucu
„Nu e noua implicarea mea in sustinerea tinerilor creatori din Romania. Iqonique Class Studio e mai mult decat un concept store, este locul ideal unde gasesti obiecte de design din toate colturile lumii si din România, iar toate exponatele sunt de vânzare. Tot aici organizam evenimente legate de design.

Adresa: ALEEA ALEXANDRU, NR. 7

Oana Popoiag, Fotografii Sebastian Enache, arhiva VIVA!

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter