La Cantine de Nicolai - Reteta perfecta

Publicat pe

Ar fi foarte placut si destul de practic ca fericirea sa aiba o reteta pe care sa o putem vizualiza cu totii. Am citit, desigur, prea multe basme (sau prea multe carti in format electronic), dar exista totusi un loc in care se cunosc ingredientele unei seri fericite.

Contrar denumirii care te poate induce in eroare, La Cantine de Nicolai este un restaurant elitist, cu aspect de galerie de arta pariziana, ce imbina gastronomia franceza cu arta contemporana. A te uita pe pereti constituie aici o preocupare utila, pentru ca vei putea privi lucrari semnate de artisti in voga (Peter Klasen, Armand, Ivan Messac, F.C. Sofia, Eric Liot), aduse special de la Galeria Laurent Strouk din Paris.

salata nicoise
Salata Nicoise cu ou de prepelita

De altfel, La Cantine de Nicolai va organiza expozitii personale ale artistilor internationali, fie ca e vorba de pictura, fie de fotografie. Mancarea e delicioasa, motiv pentru care restaurantul este preferat de foarte multe vedete. Daca vrei sa furi modul de preparare de la Chef Cuisiner, Sami Babou, specializat in foie gras, il poti privi fara probleme la lucru.

mille-feuilles
Mille-feuilles cu fructe
La Cantine de Nicolai
La Cantine de Nicolai – Str. Povernei Nr. 15-17

Andreea EscaAndreea Esca

„Si sotului meu si mie ne place noul restaurant La Cantine de Nicolai si l-am recomandat cu drag amicilor nostri. Ne place mancarea, ambianta si, nu in ultimul rand, operele pop art expuse in acest spatiu. Iar gazdele sunt extrem de agreabile.

Oana Popoiag, Fotografii La Cantine de Nicolai, arhiva Viva!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter