Letters Bar: Drinks&Lounge

Publicat pe

Am descoperit, in sfarsit, un loc in care „a te uita pe pereti“ nu are conotatii negative. Ba chiar este un lucru util sa studiezi cu atentie peretii din Letters Bar: Drinks & Lounge.

cocktailLa drept vorbind, prima data cand am intrat in bar am avut ciudata impresie ca ma aflu in ceasca de ceai a Palarierului Nebun.

Un vartej haotic de ziare tapeta incaperea de la intrare, literele urcau ireal catre tavan si eram convinsa ca urmeaza sa vizitez o dimensiune paralela, desi abia asteptam sa savurez o ceasca de cafea.

Letters Bar a fost realizat dupa conceptul de bar artish si organizeaza saptamanal petreceri tematice precum „Facebook Party, „Bubble Party sau „British Party, urmand sa gazduiasca, de asemenea, expozitii de arta contemporana si fotografie. Ca exercitiu distractiv si de verificare a vederii, te invit sa bei unul dintre cocktailurile delicioase si sa incerci apoi sa descifrezi cuvintele scrise pe pereti.

 

 

 

 

Letters Bar
Calea Plevnei Nr. 27

Mihai Hi-QMihai (Hi-Q)
„M-am simtit atras de Letters Bar, pentru ca sunt de formatie filolog (nr. a terminat Facultatea de Litere din Brasov). Am fost aici la petrecerea Bubble Party. Mi-a placut ca ne-au oferit guma Hubba Bubba si felul in care este desenat meniul.

Oana Popoiag, Fotografii Cosmin Popescu, arhiva VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter