Mignon Bistro - Esente tari

Publicat pe

Sediul revistei Viva! se afla intr-o zona corporatista. Cladiri impersonale din sticla, sute de omuleti care ajuta economia nationala, sute de computere care „ajuta vederea. Cum sa nu ti se faca foame…

Pauzele de pranz, pe langa faptul ca stimuleaza creativitatea, imi dau ocazia sa merg la Mignon Bistro, deschis de curand nu departe de redactia noastra. Privit din strada, locul poate parea pretios si elitist.

clatite
Clatite Gundel (nuca, sos de ciocolata)

In realitate, atmosfera este foarte relaxata. La scurt timp dupa ce am inceput sa merg in acest loc, am aflat ca, pe langa incaperea stilata care se vede din strada, mai exista un spatiu si la subsol, ceva mai rock. Spatiu care s-a pastrat din 1831, cand aici se afla o pivnita.

piept de pui Mignon Bistro
Piept de pui umplut, imbracat in cojoc (ciuperci, piersica, cascaval) Mignon Bistro – Adresa: Str. Frumoasa, Nr. 2

Daca la parter poti pastra cravata, la subsol e cazul sa renunti la asa ceva. Oricum vei fi mult mai preocupat de meniul amplu, in care gasesti preparate romanesti si internationale, de al caror pret vei fi mirat, in sensul fericit al cuvantului. Proprietarii Mignon spun ca secretul raportului calitate-pret consta in faptul ca nu se grabesc sa-si parcheze un Mercedes in fata.

Oana Popoiag, Fotografii Cosmin Popescu
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter