Miko Palace Cafe - Palatul bio-eco

Publicat pe

Slabesti si te mentii in forma mancand! Cum visam demult la aceste doua verbe in aceeasi propozitie, am fost cat se poate de receptiva la sloganul promovat de Miko Palace Café, unde o parte a meniului este realizat de medicii nutritionisti din centrele Miko.

Primul restaurant-bistro din Romania cu produse bio-eco se afla pe o strada ferita de zgomot, unde casele din vechiul Bucuresti par sa fi rezistat trecerii timpului. De altfel, casa care gazduieste restaurantul este un spatiu cu istorie, construita in stilul palatelor de la sfarsitul secolului al XIX-lea.

tiramisu cu inghetata fresh
Tiramisu cu inghetata Fresh Miko „Saphire”: mar verde, morcovi, telina

Daca ai norocul sa ajungi aici intr-o zi nu foarte rece, poti savura o cafea si un tiramisu pe terasa, sub copacii batrani. Daca nu, aseaza-te comod la o masa inauntru si comanda selectii din bucatariile franceza, italiana si asiatica sau orice vrei tu, dat fiind ca meniurile sunt personalizate. Nicio grija in privinta calitatii preparatelor, toate produsele sunt aduse direct de la sursa, din ferme.

Miko Palace Cafe
Miko Palace Cafe: Strada Nicolae Iorga, Nr. 19 Bis (Piata Romana)

 

Catinca RomanCatinca Roman
„Mi-a placut foarte mult la Miko Palace Café, mai ales ca au preparate bio, aduse de la ferme, sucuri naturale. Nu am incercat deserturile din principiu, dar am baut cappucinno, cafeaua de aici este cea mai buna din Bucuresti.

Oana Popoiag, Fotografii Cosmin Popescu, arhiva Viva!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter