Mizuumi - Numele trandafirului

Publicat pe

Azi in metrou, cineva citeste langa mine „Oamenii sunt idioti“, o carte considerata bestseller de New York Times. Pe strada, trei oameni se cearta pentru o masina parcata prost.

La birou, pe o masa alaturata gasesc o alta carte, „Toti barbatii sunt magari. Dupa asemenea concluzii, trebuie sa plec rapid intr-o scurta vacanta. Trei zile mai tarziu sunt la Mamaia, in fata vilei Mizuumi, un boutique hotel unde fiecare camera are o alta poveste. Nu ma pot hotari daca sa aleg camera Ametist, camera Campari, Ochi de Tigru sau Numele trandafirului.

Mizuumi

De fapt, pot alege intre douazeci de incaperi distincte. Fiecare camera este decorata intr-un stil anume, in functie de diverse stari, personalitati si culori, iar decoratiunile sunt aduse din Spania. Am timp sa ma gandesc la culoarea preferata in fata unei limonade, pe terasa vilei cu vedere la lacul Siutghiol.

Mizuumi

Citesc „Marile sperante, inca nu am ajuns sa cred ca barbatii sunt magari. Am sa vad daca si dupa prima zi de plaja voi gandi la fel.

Mizuumi

Gina PistolGina Pistol: „Am fost la vila Mizuumi asta-vara, cu ocazia unui eveniment Jack Daniels. Eu am stat in camera Glamour si mi-a placut foarte mult faptul ca nicio camera nu seamana cu cealalta. Imi plac boutique hotelurile, sunt mici si foarte intime.

Oana Popoiag, Foto: Mizuumi

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter