Player Summer Club

Publicat pe

Nu-mi pot imagina o zi frumoasa de vara, petrecuta, vrand-nevrand, in Bucuresti, altfel decat la o terasa, cu un cocktail in fata, purtand o rochie alba de in si, eventual, varsand o parte din cocktail pe mine.

Asa cum mi s-a intamplat la Player Summer Club, preocupata fiind de bauturile frumos colorate si de prajiturile care soseau la masa mea. In timp ce clubul prinde viata in serile de miercuri, vineri si sambata, terasa iti ofera zilnic sansa de a uita ca nu ai plecat si tu in vacanta, ca restul, fie prin prajituri, cocktailuri sau cafea, fie prin pizza, salate sau delicatese.

Summer breeze prajitura Iaurt
Summer breeze: suc de portocale, sirop de blue curacao, cranberry Prajitura „Iaurt”: iaurt, portocale

Probabil ca cea mai buna modalitate de a te simti ca in vacanta in oras este sa incepi ziua pe terasa clubului cu un espresso dublu, sa chemi un prieten la orele amiezii pentru o pizza si sa asteptati impreuna lasarea serii, pentru a dansa pe rupte in club. Miercuri seara este „Student Party, iar vinerea „Famous Party.

Player Summer Club
Player Summer Club – Str. Primo Nebiolo, Nr.7

Daca esti rezistent si fara probleme de constiinta, semn ca ai pierdut demult socoteala noptilor din club si a zilelor lenese petrecute sub umbrele, vei gasi aici micul tau paradis.

AlexAlex
„Este un club cochet, in care m-am simtit bine. Nu am fost inca la terasa, dar, dupa lungul sir de concerte care urmeaza, am sa vin aici la un suc si o inghetata impreuna cu dansatorii mei.

Oana Popoiag, Fotografii Cosmin Popescu, arhiva Viva!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter