Pommery POP Safari - sampania perfecta pentru zilele de vara

Publicat pe

Brandul de sampanie Pommery a mai adaugat o sticla in palmaresul de editii limitate: Pommery POP Safari, creatie a artistului Takahiro Okawa.

In 1999 Pommery a fost primul brand de sampanie care a lansat un produs ce a revolutionat piata de profil: POP, o sampanie intr-o sticla mica, menita a fi bauta direct din recipient sau cu ajutorul unui pai. Este o sampanie autentica, creata conform metodelor traditionale apartinand lui Thierry Gasco, faimosul Cellar Master al Casei Pommery si Presedinte al Ecologists of France.

Pommery POP Safari – sampania perfecta pentru zilele de varaPOP combina note florale si aroma de citrice intr-un gust fin iar din 2004 isi ,,descopera o latura mai sensibila reflectata in sampania rose, PINK POP, o bautura perfecta pentru momente romantice.

Continuand spiritul inovativ si artistic al lui Madame Louise, Pommery da ocazia tinerelor talente sa transforme POP intr-o opera de arta. In fiecare an un alt artist isi exprima, nestingherit si fara tabu-uri, viziunea intr-o editie limitata: POP Art Collection.

Caracterizat printr-un design futurist, caracter nomad si spirit etic colectia POP Art este o adevarata referinta artistica. Mica sticla de Pommery intra in analele artei contemporane si capata statusul de element de cult.

Artistul Takahiro Okawa a fost ales pentru a treia editie a Pop Art Collection datorita felului in care combina culorile, expresivitatea desenelor sale si spiritul universal insuflat de acestea. Artistul ne face o invitatie in inima junglei prin intermediul colectiei sale Pop Safari.

Pommery POP Safari este sampania perfecta pentru zilele de vara. Iar ambalajul va duce cu gandul la cele mai exotice escapade.

In Romania sampaniile Pommery se gasesc in buticurile cu delicatese, in restaurantele si hotelurile atent selectate.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter