Tu știi ce își dorește de Valentine’s Day?

Publicat pe

Fie că sărbătorești Valentiness Day sau Dragobetele cu siguranță nu vrei să iți dezamăgești persoana iubităși să uiți de cadoul care vă încununează dragostea. De aceea, este momentul perfect să te gândești la ce cadou îi vei face. Trandafirii, bomboanele de ciocolată sau pozele cu voi, toate sunt cadouri pe care probabil le-ai oferit deja în anii trecuți. Acum cu siguranță vrei să iți surprinzi persoana iubităși îi oferi ceva deosebit.

Bijuteriile din argint precum cercei argint, brățări argint, inele argint sau coliere argint, sunt alegerea ideală pentru un cadou care să simbolizeze dragostea pentru partenera sau partenerul tau. Iată aici ce poți alege pentru un cadou reușit:

  1. Cercei deargint

Când vorbim despre cercei ne gândim mai mult la partenerele de viață. Aceștia reprezintă simbolul feminității ăi al eleganței, ce îi va pune frumusețea naturalăîn evidență. Cel mai probabil ea nu se va gândi că va primi în dar o pereche de cercei argint, de aceea cadoul și intenția ta vor fi mult mai apreciate. Te poți gândi să alegi cercei ce pot fi purtați de zi cu zi, mai simpli și discreți, sau cercei pentru ocazii speciale – aceștia pot fi lungi sau cu multe pietre în diferite culori.

  1. Brățări din argint

Acestea pot fi un cadou potrivit pentru el. Iți doreștiși ca partenerul tău să fie la modăși să aibă accesorii care săîl pună în valoare. Brățările sunt cele mai alese bijuterii de către bărbați în general și de aceea nu ai cum să dai greș cu un astfel de cadou. Poți alege o brățară clasică din argint, dar dacă vrei să ieși din anonimat îi poți oferi o brățară din piele sau din onix negru mat cu elemente din argint.

  1. Inele de argint

Inelele nu sunt potrivite numai pentru ocazii speciale precum logodne sau cereri în căsătorie. Având în vedere tendințele actuale, inelele au devenit un must. Iți dorești ca ea să aibă accesorii cu care să se mândrească și să spună că sunt de la iubitul ei, așa că un inel este o foarte bună opțiune.

  1. Coliere din argint

Dacăștii că ai lângă tine o femeie cochetă cu siguranțănu va purta niciodata o săptămână întreagă același colier. De aceea, aceasta nu va avea nicioadată prea multe și cu siguranță se va bucura să le primească în dar.

Atunci când alegi să faci o bijuterie cadou este important să te gândești la stilul persoanei care o va purta. Dacă aceasta are un stil elegant cu siguranță va aprecia bijuteriile clasice precum cerceii cu surub, colierele la baza gâtului cu un panadantiv cu o piatră sau inelele discrete. În schimb dacăare un stil ieșit din anonimati se vor potrivi bijuteriile minimaliste precum cerceii creole, inelele în forma de x sau brățările cu frome geometrice.

Cadourile oferite din suflet și care sunt legate de evenimente precum Valentines Day sunt foarte apreciate și întotdeauna vor emoționa persoana iubită.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter