Venchi - Cel mai dulce cadou

Publicat pe

VenchiNu as fi crezut ca raspunsul la eterna intrebare „ce cadou sa cumpar poate fi atat de aproape de redactia noastra, pe Calea Victoriei, intr-un mic magazin desprins parca din ilustratele de sfarsit de secol XIX.

Am pierdut doua ore la cioccogelateria Venchi, printre ciocolatele cu gianduja (crema de alune de padure din Piemonte), fistic de Sicilia pentru ca, in final, sa aleg trabucurile si caviarul de ciocolata, care pot fi gasite doar aici.

Daca esti una dintre fericitele carora greutatea le permite, ciocolata de un kilogram doua sute iti va fi prieten de nadejde. Iar daca ti-ai facut vaccinul antigripal, nu pleca fara inghetata.

Cei de la Venchi o numesc „gelato si este obtinuta in laboratorul propriu. Contine numai 12% grasime (inghetata normala are peste 20%). Ciocolata Venchi este cea mai scumpa din Bucuresti, deci nu te astepta la preturi mici.

 

Avi (Activ)Avi (Activ): „Venchi mi-a fost recomandat de un bun prieten si am incercat produsele lor chiar inainte de deschiderea cioccogelateriei. Cred ca cel mai mult imi plac trabucurile de ciocolata. Le-am incercat pe toate, dar preferatul meu este cel cu ciocolata afumata.

Adresa: Calea Victoriei, Nr. 214

Oana Popoiag, Fotografii Cosmin Popescu, arhiva Viva!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter