Idei de cadouri

Publicat pe

 

Când călătoreşti eşti răpit de frumuseţea locurilor pe care le vizitezi dar şi de toate obiectele mai mici sau mai mari care-ţi fură privirea în magazine şi târguri.

16

La fel mi s-a întâmplat şi în această călătorie, de la magazinele de haine, până la târgurile de Crăciun, m-am plimbat printre rafturi şi standuri neştiind ce să aleg prima dată: dulciuri, biscuiţi săraţi, globuri, lumânări, fulare şi mănuşi pufoase sau genţi şi pantofi care mai de care! Noroc cu Opel Corsa care e suficient de spaţioasă încât să pot pune toate cumpărăturile!

17

Pe lângă spaţiu, mai are şi un sistem de asistenţă la parcare ce identifică locurile de parcare şi parchează automat autovehiculul, fără să fie necesar ca şoferul să atingă volanul. Aacest sistem pe bază de senzori cu ultrasunete măsoară locurile de parcare adecvate, paralele sau perpendiculare, calculează traiectoria şi direcţionează automat autovehiculul Corsa în locul de parcare selectat.

viena2

Dacă aveţi nevoie de puţină inspiraţie în privinţa cadourilor pentru cei dragi mai jos găsiţi recomandările mele.

Pentru mama sau pentru prietena înnebunită de gătit îţi sugerez să pregăteşti un coşuleţ cu mirodenii frumos ambalate alături de care să pui un aranjament de Carciun.

viena3

2

viena4

Pentru prietenul sau soţul tău poţi alege un ren simpatic sculptat în lemn, alături de un pulovăr călduros sau o cămaşă în carouri.

viena5

Pentru cei mici sau prietenii pofticioşi nişte bunătăţi sunt mereu bine-venite, iar dacă au forma unor monstruleţi amuzanţi, cu atât mai bine!

viena6

3

Însoţeşte-mă în toată călătoria, intră pe http://www.viva.ro/opelshoppingtrip/

Opel Corsa – partenerul tau de incredere pentru shopping

Foto: Tily Niculae

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter