(P) Întâmpină Anul Nou în cea mai colorată țară din lume!

Publicat pe

 

Destinație de poveste unde obiceiurile unice se împletesc cu peisajele exotice, iar cultura și istoria sunt principalele atuuri ale țării, India fascinează călătorii din toată lumea. Țară a contrastelor frumoase, aici vei întalni de la prințese desprinse din 1001 de nopți și pană la îmblanzitori de șerpi ce compun un spectacol fascinant pe străzile aglomerate ale Indiei.

Oriunde călătorești în India ești marcat de atmosfera vibrantă. Pe langă 'palatele de cleștar ale Șeherezadei', maimuțele sar nestingherite printre minarete, iar vacile sfinte le întalnești pe bulevardele înțesate de zgarie nori, acesta este cel mai evident contrast de care te vei lovi în India.

Dacă privești în ansamblu, India îți poate părea mult prea aglomerată, însă un circuit de 10 zile poate fi chiar suficient pentru a descoperi aici unele dintre cele mai importante obiective turistice. Europa Travel îți propune un circuit exotic de Revelion în India la tarife imbatabile de la 829 euro/persoană și servicii excelente. Întampină Anul Nou într-o destinație plină de viață și descoperă  unele dintre cele mai vizitate orașe ale țării, incluzand aici Triunghiul de Aur și Varanasi.

Triunghiul de Aur: Delhi, Agra și Jaipur

Această țară diversă și culturală adăpostește unele dintre cele mai importante edificii de patrimoniu ale lumii, alături de peisaje pitorești fantastice și o atmosferă senzorială unică.

Parcurge Triunghiul de Aur din care fac parte Delhi, Agra și Jaipur, cele mai căutate orașe ale țării unde ai ocazia să întalnești minuni la tot pasul. În New Delhi poți vizita impozantul Fort Roșu cu ale sale ziduri înalte de peste 20 de metri, lungi de aproape 2 km, sau colorata Piață de Condimente ce se întinde pe întreaga stradă Khari Boali. Poarta Indiei – unul dintre simbolurile țării sau Templul Bahai – considerat cel mai exemplar model de arhitectură modernă indiană, ce are o superbă formă de lotus.

Orașul Agra este o atracție în sine, începand cu simbolul dragostei eterne Taj Mahal – emblema Indiei și cel mai frumos monument funerar, la Grădina Lunii ce îți oferă cele mai bune vederi asupra din UNESCO, și pană la Mausoleul dedicat Împăratului Akbar, cu ale sale minarete albe și grădinile simetrice.

O plimbare în centrul istoric al orașului Jaipur este obligatorie pentru orice călător care ajunge în India. Maharajahul Sawai și-a imaginat pană la cel mai mic detaliu cum avea să arate orașul Jaipur. Fiind pasionat de astrologie și arhitectură, Jai al II lea a adus aici cei mai mari arhitecți ai lumii pentru a proiecta casele și palatele mărețe.

Varanasi – tăramul sfant!

Un circuit în India nu poate fi complet fără o plimbare cu barca pe fluviul Gange – locul cel mai însemnat spiritual al țării, care te conduce spre Varanasi acesta fiind unul dintre cele mai vechi orașe ale lumii. Colorat și spiritual, Varanasi este ticsit de temple închinate liderului Shiva și tot aici se spune că orice hindus trebuie să ajungă măcar o dată în viață.

 

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Revelion 2018 India – Triunghiul de Aur si Varanasi

Tarif: 829 Euro/persoana, 10 zile (4 nopti in New Delhi, 1 noapte in Jaipur, 1 noapte in Agra,  2 nopti in Varanasi), transport avion, tururile si transferurile prevazute in itinerariu,  plimbare cu barca pe Fluviul Gange in Varanasi, ghizi locali, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter