Intrecerea-petrecerea: Soft Triatlon cu minim de antrenament

Publicat pe

Primul Triatlon la care pot participa si cei mai putin experimentati, dar cu un minim de antrenament, a intrat pe ultima suta de metri.

Participantii sunt asteptati pe data de 1 septembrie in statiunea Neptun-Olimp pentru a se detasa de problemele cotidiene, de stres si pentru a-si testa limitele facand miscare.

Noul concept este mai relaxat decat competitiile de gen, fiind practic un semi-triatlon, cu distantele de inotat / de parcurs cu bicicleta/ de alergat reduse la 500m/20km/5km.

Dotarile si organizarea insa raman la nivelul triatloanelor profesioniste, astfel incat participantii sa simta efectiv pulsul competitiei: cronometrare electronica cu chip, check-pointuri cu apa, fructe si energizante, traseu marcat si supervizare sanitara.

Daca probele sunt la jumatate, petrecerea va fi cel putin la dublu! … Fool Moon Party... Un concept special de petrecere pe plaja, cu doua zone distincte: chill si party – unde vedeta va fi cocktailul gigant, bucket of joy' de 1,5 litri.

Si totul va incepe cu premierea castigatorilor si vizionari ale celor mai frumoase momente din timpul competitiei si se va termina la rasarit.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter