Ion Besoiu transmite îndemnul VUNK: “Este timpul sa te intorci. La tine”

Publicat pe

Actorul Ion Besoiu a fost ales de VUNK să fie purtătorul mesajului care anunţă noul spectacol al trupei, după ce anii trecuţi au transmis acest îndemn Radu Beligan, Marian Ralea sau Marius Manole.

 

Ion Besoiu1

 

Anul acesta m-am gandit ca povestea Un Nou Univers este a vocii domnului Ion Besoiu. Vocea dansului are bunatate, asprime, siguranta, ambitie, credinta, indemn si dorinta, iar asta este amestecul perfect pentru mesajul nostru, Este timpul sa te intorci. La tine, pentru ca un astfel de drum are nevoie de toate atributele de mai sus', spune Cornel Ilie.

 

 VUNK1

Cat despre alegerea ca, an de an, un mare actor sa fie purtatorul mesajului VUNK, liderul trupei explica similitudinile dintre spectacolele lor, de pe scena de concert si scena salii de teatru:

 

Un spectacol asa cum ne propunem noi sa punem in scena are o doza de tensiune, emotie, de dramaturgie desprinsa putin din lumea teatrului. Sunt momente in care se face liniste complet, in care toata lumea este conectata la ce se intampla pe scena. Simt ca aceste doua lumi se pot intalni foarte firesc, pentru ca sunt doua lumi in care pentru a intelege mesajele trebuie sa citesti printre randuri, sa te conectezi cu tot ce se intampla pe scena, nu doar sa asculti niste piese care-ti plac in acel concert. Mi-as dori sa pot simti macar o secunda din ce simte un actor intr-o piesa de teatru'.

 

Concertul VUNK, Un Nou Univers', cel mai mare eveniment multimedia al anului, este programat pe 7 octombrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IzRJ7oUT-3E[/youtube]

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter