Istanbul Shopping Fest, cel mai mare festival de shopping!

Publicat pe

Istanbul Shopping Fest (IFS), este organizat in Istanbul pentru a treia oară in perioada 8-30 iunie 2013, si aduce cumpărăturile si distractia împreună,  atat pentru consumatorii internaționali cat si pentru cei locali.

 

ISF_2

Timp de 23 de zile, Istanbul Shopping Fest aduce in atentia publicului larg, bogăția istorică și culturală a orasului  prin divertisment, moda, arta si cultura, și invită toti iubitorii de moda la Istanbul. Scopul final fiind acela de a transforma Istanbulul, într-una dintre cele mai importante destinatii de shopping ale lumii.

Festivalul incepe pe 8 iunie pe Strada Istiklal si continua până în cartierul Tunel cu multe activități surpriză și spectacole.

Întreaga procesiune de deschidere presupune spectacole speciale de dans, show-uri de mima, spectacole surpriză puse in scena de grupuri speciale care vin din străinătate, dans de performanță pe scene mobile, sute de cărucioare de cumpărături si un tramvai nostalgic pentru iubitorii de trecut.

Sezonul reducerilor incepe odata cu deschiderea festivalului.  Toate cele 92 de centre comerciale din Istanbul sunt implicate in buna desfasurare a festivalului, purtand insemnele Istanbul Shopping Fest, iar cele mai importante strazi ale orasului vor prinde viata prin culorile neon, tema festivalului din acest an.

Doua mari concerte vor avea loc in cadrul celui mai important festival de shopping din Istanbul. Vedeta locala Hadise, va anima inaugurarea festivalului, printr-un concert sustinut in cadrul centului comercial Akbati, in timp de vedeta internationala Patricia Kaas va oferi un concert de neuitat prin melodiile lui Edith Piaf, pe data de 16 iunie, la Park Life.

Pentru prima data in acest an, festivalul IFS va gazdui si Galata Fashion Fest, in cadrul caruia  32 de designeri turci isi vor prezenta colectiile special create sub conceptul neon, în cadrul Galata Fashion Fest. Acesta va avea loc la Nisantasi Art Park intre 12-16 iunie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter