(P) Istorie cu parfum la Pelişor! Cea mai mare expoziţie de sticle de parfum din România

Publicat pe

Cu totii iubim parfumurile, dar prea putini dintre noi le cunoastem si povestile.

 

Afis_expo_pelisor1

 

Iata de ce, Beautik Haute Parfumerie si-a dorit sa prezinte publicului bucurestean si nu numai, ceea ce inseamna istoria parfumurilor, creand in Romania un muzeu dedicat acestora . Proiectul Muzeul Parfumului este o initiativa culturala unica, privata, nascuta din pasiunea pentru parfumuri si din impactul emotional pe care acestea il au.

 

Muzeul parfumului aduna o colectie impresionanta de peste 3000 de sticle, parfumul preferat al Reginei Maria creat de Houbigant, sticle din cristal Baccarat vechi de aproape un secol, parfumuri românesti sau editii limitate ale celor mai iubite si mai apreciate esente.

 

Muzeul Parfumului impreuna cu Casa Regala a Romaniei organizeaza expozitia Istorie cu parfum pentru a marca 140 de ani de la nasterea Reginei Maria.

 

In perioada 1 iulie- 15 septembrie decorul regal al Castelului Pelisor va fi completat de parfumurile care ani de-a randul au incantat minunatele doamne ale culturii, politicii si vietii mondene de pretutindei si au sedus generatii de domni.

 

Vernisajul expozitiei va avea loc miercuri, 1 iulie orele 13:00 la Castelul Pelisor, deschiderea oficiala a expozitiei fiind precedata de un tur privat de vizitare a Muzeului Pelisor si de un brunch.

 

Colectiile permanente ale Muzeului Parfumului pot fi vizitate la loca]ia noastr` de la Beautik Haute Parfumerie, str. Av Radu Beller nr 9 Bucure[ti

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter