Jared Leto– “Vă aşteaptă o seară nebună, plină de surprize şi spectacol!” - VIDEO

Publicat pe

Dupa ani de aşteptare, Jared Leto, câstigătorul din 2014 al Premiului Oscar pentru rol secundar şi trupa sa,Thirty Seconds To Mars, ajung pentru prima oară în România, pentru a susţine un show exploziv, in aer liber, in data de 5 Iulie 2014, la Romexpo. Jared Leto si Tomo Miličević au inregistrat si un mesaj video pentru fanii din Romania.

 

 

Jared Leto

 

Thirty Seconds To Mars şi-a consolidat reputatia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album LOVE LUST FAITH + DREAMS' şi in Romania, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.

 

Europa a devenit o a doua casă pentru Thirty Seconds To Mars si suntem extrem de încantati sa revenim pe acest continent, pentru o noua aventură, spune Jared Leto. Călătoria noastră in jurul lumii continuă cu ceea ce va fi cel mai mare si mai provocator turneu de până acum'.

 

trupa

 

Lansat la casa de discuri Polydor Records, LOVE LUST FAITH + DREAMS – albumul ce dă şi numele turneului – a inregistrat un succes masiv in intreaga lume, clasându-se pe locul cinci in topurile din Marea Britanie, Germania, Italia, Austria, Portugalia, Australia, Mexico, Elvetia şi Polonia, şi pe locul şase in SUA şi Canada.

 

În ceea ce priveşte concertele din actualul turneu, Jared Leto promite: Vom cânta atât piese de pe cel mai recent album LOVE LUST FAITH + DREAMS,  cât şi de pe This is War,  A Beautiful Lie si Welcome To the Universe. Vă asteaptă o seară nebună, plină de surprize si spectacol!'

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=03ZgOZQKwRQ[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter