Johnny Depp este Mortdecai într-o comedie de spionaj, din 23 ianuarie în cinematografe

Publicat pe

Pungași , aventurieri și cuceritori. Acestea sunt rolurile care l-au făcut celebru pe Johnny Deep, răsfățațul Hollywoodului de câțiva ani buni încoace. Actorul își adaugă în palmares o nouă performanță: aristocrat britanic iubitor de artă. Se folosește de farmecul său, de performanțele actoricești care l-au făcut unic pentru a crea o comedie de spionaj unică.

 

Povestea filmului îl are în centru pe dealerul de artă aristocrat Charles Mortdecai (Johnny Depp), aflat în căutarea unui tablou furat, despre care se spune că ar conține un cod secret ce oferă acces la comorile ascunse ale naziștilor. Pentru a-şi duce misiunea la bun sfârşit, eroul trebuie să păcălească răufăcători ruşi, agenţi secreţi ai MI5, un terorist internaţional, dar şi pe superba sa soţie, Johanna.

 

Filmul are la bază romanul de succes The Great Moustache Mystery, ultimul din seria imaginată de Kyril Bonfiglioli. Autorul – personaj este un fost dealear de artă devenit redactor şi, ulterior, scriitor. Personajul Charlie Mortdecai a fost descris ca un anti-erou, iar aventurile sale s-au extins pe parcursul a patru cărţi, ultima publicată după moartea autorului.

 

Din distribuția filmului mai fac parte Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Paul Bettany și Olivia Munn. David Koepp (Ghost Town, Premium Rush) a regizat filmul, după un scenariu de Eric Aronson (On the Line).

 

Din 23 ianuarie, Mortdecai va rula în cinematografele din toată țara, , fiind distribuit de InterComFilm Distribution.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bMDEl_HAkyk[/youtube]

 

Johnny Depp este Mortdecai într-o comedie de spionaj, din 23 ianuarie în cinematografeJohnny Depp este Mortdecai într-o comedie de spionaj, din 23 ianuarie în cinematografe
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter