Kemer, orașul vibrant al Turciei

Publicat pe

Nu demult un sătuc liniștit aflat la poalele Munților Taurus, foarte aproape de Antalya, înconjurat de păduri de pini și ape turcoaz fascinante, Kemer este astăzi o stațiune modernă foarte apreciată de călătorii din întreaga lume.

 

VIVA.ro.Kemer. 2.3.2015.BT

 

O destinație modernă

 

Cu o viață de noapte acidulată, un lanț de hoteluri moderne, restaurante și cluburi glamur, Kemer (http://www.besttourism.ro/) se bucură de turiști pe tot parcursul anului, în special în perioada iunie-septembrie când o mulțime de evenimente culturale și festivaluri deschid sezonul estival și întrețin atmosfera vibrantă.

 

Portul Kemer este foarte aglomerat, datorită numeroaselor ambarcațiuni care acostează aici, fiind și principala atracție a stațiunii. Eleganta zonă pune la dispoziția turiștilor pe lângă peisajele memorabile și centre de unde pot fi închiriate bărci cu motor sau iahturi pentru a explora diverse locuri turceși. Cu o istorie demult pierdută în negura timpului, zona portuară este locul de promenadă presărat cu localuri pescărești și restaurante moderne, unde poți servi cele mai delicioase preparate pe bază de pește proaspăt și fructe de mare.

 

Descoperă Grota Piraților

Se spune că plajele stațiunii sunt presărate cu cel mai fin nisip de pe coasta Mediteranei, iar apele, cândva dominate de legendarele sirene care îi ademeneau pe marinari cu cântecul lor vrăjit, sunt atât de cristaline, încât ai impresia că pășești pe sticlă. Viața marină bogată în recife de corali și numeroase viețuitoare colorate este numai bună de explorat, mai ales dacă ești pasionat de scuba diving sau snorkeling.

 

Kemer adăpostește o peșteră fascinantă învăluită în mit.'Grota Piraților', așa cum a fost numită, este un loc pe care îl poți vizita la o plimbare sub apus de soare. Peștera a fost cândva locul unde temuții pirați își ascundeau comorile furate de la marinari, sau din orașele turcești unde acostau.

 

Mădălina Isar

 

Early Booking Kemer http://sejur.besttourism.ro/Turcia/Kemer/43041/sejur-Kemer-Hotel-Gelidonya/281832.html

Hotel Gelidonya 4*- de la 363 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter