Loredana Groza și Voltaj au lansat o piesă împreună. Iată care e "Dependența" lor

Publicat pe

Cu doar câteva săptămâni înainte de concertul aniversar de la Sala Polivalentă, Voltaj își unește forțele cu Loredana, un icon al muzicii românești, pentru o colaborare de excepție și lansează „Dependență mea', o piesă plină de sensibilitate ce vorbește despre o dragoste pasională, mistuitoare.

„«Dependență mea» este o declarație de dragoste sinceră și pasională. Când întâlnești persoană care te completează și alături de care te simți fericit în fiecare clipă, dezvolți involuntar o dependență de care nu poți și nici nu vrei să scapi. Suntem foarte bucuroși că această piesă a adus și o nouă colaborare artistică pe care ne-o doream de mult timp, cu Loredana, pe care o îndrăgim și o apreciem mult. Ceea ce a ieșit ne place foarte mult și sperăm că și publicul va intră în aceeași stare de bine', declara Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

„Muzică creează dependență. Mă bucur că am colaborat cu Voltaj și că putem să împărtășim o poveste despre iubire și ale ei taine. Lăsați-va purtați de ea și iubiți necondiționat în continuare. Love, Loredana', adaugă artista.

Pe 27 noiembrie, trupa Voltaj sărbătorește 20 de ani de hituri și concerte printr-un show la Sala Polivalentă, care face parte din turneul național „Că la 20 de ani'. În plus, trupa lansează un nou album ce poartă numele spectacolului aniversar, „Că la 20 de ani'. Pe noul material discografic se regăsesc „100 de ani', „Amprente', „Cred că-s hip' (feat. Noaptea Târziu), „Nu doar de ziua mea'(alături de Andra), „Las tot', cele mai recente piese ale trupei Voltaj, dar și alte cinci melodii noi.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter