„Love by Design” – Debutul cinematografic al Giuliei Nahmany, din 31 octombrie în România

Publicat pe
„Love by Design' – Debutul cinematografic al Giuliei Nahmany, din 31 octombrie în România„Love by Design' – Debutul cinematografic al Giuliei Nahmany, din 31 octombrie în România

Love by Design' reprezintă debutul cinematografic pentru Giulia Nahmany (Danielle), întregind o carieră care cuprinde deja lumea showbiz-ului, precum şi pe cea de afaceri.

Giuliei îi stau alături Jane Seymour (celebra actriţă din serialul „Dr. Quinn') şi David Oakes (actor britanic care şi-a început cariera la teatrul Shakespeares Globe din Londra, devenind faimos odată cu rolul Juan Borgia din serialul „Familia Borgia').

Pentru „Love by Design', majoritatea filmărilor au avut loc în ţara noastră, atât în inima Transilvaniei (Sighişoara, Saschiz, Biertan), cât şi în Bucureşti, doar câteva cadre fiind filmate la New York. „Imaginile filmate în România sunt spectaculoase. Mulţi m-au întrebat dacă peisajul a fost creat pe un platou de filmare în America, pentru că păreau ireale. Aş spune că filmul poate fi un adevărat ambasador pentru destinaţiile turistice din ţara noastră', spune Giulia Nahmany într-un interviu.

Distribuit de Forum Film România, filmul va avea premiera în ţara noastră pe 31 octombrie 2014.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZfvR_z9qg20[/youtube] 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter