LP și Asaf Avidan cântă în septembrie la Bucureşti - VIDEO

Publicat pe

Luna plina de pe 16 septembrie anunță un weekend când toate merg din plin. Noua senzație LP cântă în premieră la București, iar Asaf Avidan revine cu un concert acustic emoționant cu piesele care l-au făcut faimos la Full Moon Live, pe 16-17 septembrie, pe scena Arenelor Romane.

 

Li se vor alătura Moonlight Breakfast, Yelllow, Lucia și Imagination Orchestra.

 

LP cântă rock, pop, indie rock, indie pop și alternative rock. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, și-a produs alături de el în 2001 primul album intitulat Heart-Shaped Scar'. În postura de compozitoare a scris, printre mulți alții, pentru Rihanna, Christina Aguilera și Cher. Hit-ul care a propulsat-o peste hotarele americane este Lost on you', lansat în iunie 2016. Alături de single-ul Muddy Waters', vor face parte din cel de al patrulea album anunțat semnat de LP.

 

 

ASAF AVIDAN

Cântărețul israelian de muzică folk-rock născut în Ierusalim, dar crescut în Jamaica și New York, și-a lansat E.P.-ul de debut, „Now that youre leaving' în 2006, după o despărțire dureroasă care i-a inspirat drumul muzical. Pornește o colaborare cu trupa The Mojos în concertele live. Primul său album, The Reckoning', a fost lansat în 2008, urmat de „Poor Boy/Lucky Man' în 2009. Cu ajutorul casei de discuri Sony/Columbia cele două albume au fost relansate și în Europa în 2010, respectiv 2011. În 2012, fragmente din melodia „Reckoning Song” au fost folosite de DJ-ul Wankelnut pentru remix-ul „One Day”, care a devenit un hit internațional care l-a împins pe Asaf pe poziții fruntașe în topurile din Germania, Austria și Elveția. În același an și-a lansat albumul Different Pulses', urmat în 2015 de al doilea album solo, Gold Shadow'. După cel de al treilea album creat împreuna cu The Mojos, Through the Gate', ambele părți au pornit proiecte pe cont propriu. Asaf Avidan și-a croit drum prin lume cu o serie de concerte acustice, concept cu care a venit și în România în 2014. Israelianul cu bunici români a fost foarte încântat să viziteze locurile în care ar fi putut trăi și unde ar fi putut avea o altă viață.

 

 

LP și Asaf Avidan cântă în septembrie la Bucureşti - VIDEOLP și Asaf Avidan cântă în septembrie la Bucureşti - VIDEO

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ss8t7a8n0U4 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter