Made in RO - Târg de design românesc la Sibiu

Publicat pe

Cea de-a doua ediție Made in RO – Târg de design românesc, pe care ați avut ocazia s-o vizitați anul acesta, în luna mai, în București, va călători în septembrie la Sibiu.

Afis Made in RO SIBIU 7-8 septembrie

Evenimentul Made in RO de la Sibiu face parte din programul de Animații Culturale „Anima ASTRA' – organizat de Fundația Dala și va avea loc pe 7 și 8 septembrie la Muzeul ASTRA (Pădurea Dumbrava nr. 16-20). Made in RO va face parte dintr-o serie de evenimente culturale desfășurate cu ocazia sărbătoririi a 50 de ani de existență a Muzeului Civilizației Populare Tradiționale ASTRA, cel mai mare muzeu în aer liber din România.

Jucarie din lemn Micuta Coloana Infinita designer Minitremu

Jucarie din lemn Micuta Coloana Infinita, designer Minitremu

Made in RO – Târg de design românesc este un eveniment care promovează și aduce în atenția publicului obiecte de design, toate create de designeri români.

 

Creațiile designerilor de obiect pe care le veți putea admira la Sibiu în cadrul acestui eveniment explorează spațiul motivelor tradiționale reinterpretate contemporan în design.

 

Sticker de perete Capra cu trei iezi creat de Cai verzi pe pereti

Sticker de perete Capra cu trei iezi creat de Cai verzi pe pereti

Secțiunile târgului: DESIGN DE OBIECT • GRAPHIC DESIGN • DESIGN TEXTIL • DECORAȚIUNI & ACCESORII

 

Vor expune următorii designeri: Ciprian Vrabie, Cai verzi pe pereți, Alina Turdean, The Craft LAB by Irina Neacșu, Alexandra Constantinescu, ArhiDot Design, Mihai Stamati, Ideogram Studio, Una ca Luna, Mihaela Ivana, Sucita Goodies, Iutta, Mândra Chic, Minitremu, Ioana Corduneanu, Ciprian Manda, Ruxandra Sacaliș.

 

Farfurii puzzle Una ca Luna

Farfurii puzzle Una ca Luna

 Când: 7-8 septembrie

Unde: Muzeul ASTRA, Pădurea Dumbrava nr. 16-20, Sibiu.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului aici.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter