Mai aproape de serialele tale preferate

Publicat pe

In zilele noastre telefonul mobil a devenit o extensie a corpului, luand locul clasicei agende, a aparatului de fotografiat si chiar a televizorului. Astfel, datorita internetului de mare viteza si a noului serviciu  4GTV+ poti urmari emisiunile preferate, dar si cele mai cool seriale online, indiferent de locul in care te afli.

house-of-cards-nerflix

„Stranger Things”, „House of Cards”, „Narcos” sau „Marco Polo” sunt doar cateva dintre serialele pe care le poti urmari online, pe telefonul mobil sau pe tableta, datorita celui mai nou serviciu de televiziune online 4GTV+,  si a parteneriatului cu Netflix.

 

Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati, tot in 4GTV+ poti vedea live toate posturile TV si show-rile importante. De asemenea, folosind functia „Catch-up', poti viziona emisiuni pe care nu le-ai putut urmari live, optiune valabila timp de 72 de ore de la momentul difuzarii lor. In plus, beneficiezi de experienta multi-ecran, care permite sa transferi continutul disponibil prin 4GTV+ catre ecranul TV si, in paralel, sa iti folosesti telefonul pentru apeluri sau orice alte actiuni fara a intrerupe vizionarea. Totodata, ai si optiunea de a seta un reminder astfel incat vei fi atentionata in timp util, inainte de inceperea emisiunilor preferate.

 

Daca vrei sa te relaxezi la volan sau in timp ce te plimbi, serviciul include si 36 de milioane de melodii oferite prin Zonga, precum si productii de succes marca Disney, pentru copii.

Ravinder Takkar

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter