#Millennials: GLAMOUR de iulie

Publicat pe

În GLAMOUR de iulie toate privirile sunt ațintite asupra generației #millennials. Înșiruim manifestul generației în 54 de puncte amuzante, vorbim deschis despre fenomenul de selfie și swipe-ul pe Tinder, te învățăm cum să repari o relație deficitară cu mâncarea și luăm notițe de la cele mai noi personaje care schimbă regulile jocului. Toate acestea te așteaptă în numărul de iulie GLAMOUR, din 27 iunie la toate chioșcurile de ziare.

Amy Adams, Patricia Clarkson și Eliza Scanlen – 3 sharp women pe care trebuie să le urmărești în noul serial „Sharp Objects' și despre care ai șansa să afli mai multe în paginile secțiunii Culture.

Schimb de tură! Avem 10 noi personaje de urmărit cu atenție în muzică, film, poezie, modă, artă, design, make-up, publicații, ilustrație sau bijuterii.

Mâncarea nu are moralitate, iar Patricia Blaj este aici să ne arate cum să scăpăm de sentimente precum poftă, rușine, vinovăție, frică și dezgust atunci când vine vorba despre mâncare.

Ce știi de fapt despre fenomenul #selfie? De la nevoia de a ne menține o imagine de sine pozitivă și până la validarea celorlalți, Ioana Ilie investighează îndeaproape fenomenul și motivele din spatele lui.

Acum că ai obținut selfie-ul perfect… To swipe or not to swipe? E momentul să punem cărțile pe față: despre Tinder, cu întâlnirile și dezamăgirile sale.

Ție ce ți-a trezit ultima oară nostalgia? Permite-ne să îți prezentăm în continuare sindromul nostalgiei în rândul generației noastre.

Nu știai că milenialii fac totul altfel? Citește punct cu punct manifestul generației millennials.

Felicitări, acum știi totul despre această generație, la capitolul Glamourismevenim cu recomandări de cărți și festivaluri pe care orice millennial trebuie să le bifeze.

Dar cum arată garderoba unui millennial pentru vara aceasta? Răsfoiește ghidul nostru complet al costumelor de baie.

La capitolul Beauty aflăm că perfecțiunea și frumusețea nu mai sunt de mult sinonime, iar autenticitatea este noul frumos. Respectă toate regulile rescrise ale frumuseții și vei fi strălucitoare!

Și pentru că știm că îți place să te bucuri de GLAMOUR în timp ce călătorești, recomandarea noastră de travel pentru vara aceasta este Antalya, unde la doar o oră și jumătate de zbor, te așteaptă răsfățul suprem!

La final, delectează-te cu fotografii și impresii de la Glamour Beauty Festival 2018 și nu rata următoarea ediție!

GLAMOUR de iulie te așteaptă la toate punctele de distribuție, începând cu 27 iunie, la preţul de 10,90 lei. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter