Mouton Cadet a adus spiritul Festivalului de Film de la Cannes la petrecerea VIVA! 16 ani

Publicat pe

Protagoniştii filmului „Comoara”, în regia lui Corneliu Porumboiu, au fost invitaţii speciali Mouton Cadet la petrecerea Viva! 16 ani.

 

Laureată cu premiul UN CERTAIN TALENT​, pelicula „Comoara” continuă şirul de succese românesti în cinematografia europeană.

 

Mouton Cadet, furnizorul Oficial al Festivalului Internațional de Film de la Cannes, le-a oferit invitaţilor petrecerii VIVA! ocazia să-i cunoască pe actorii proaspăt întorsi de la Cannes şi să se bucure de vinul în ediţie aniversară Cannes.

 

Atmosfera creată de Mouton Cadet a amintit de strălucirea şi importanţa Festivalului de Film de la Cannes, şi de asocierea pe care starurile o fac între un film de succes şi un vin de calitate.

 

Mouton Cadet a adus spiritul Festivalului de Film de la Cannes la petrecerea VIVA! 16 aniMouton Cadet a adus spiritul Festivalului de Film de la Cannes la petrecerea VIVA! 16 ani

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter