Află care sunt dorinţele Patriciei Kaas pentru concertul de la Bucureşti!

Publicat pe

Patricia Kaas a sosit acum 2 zile in Romania pentru concertele de la Iasi, Bucuresti si Cluj, staff-ul acesteia avand grija sa transmita organizatorilor cerintele artistei pentru perioada sederii in tara noastra!

 

paticia kaasManagementul artistei a transmis organizatorilor de la Bucuresti riderul pentru concert si se pare ca diva de origine franceza nu a avut pretentii mari in ceea ce priveste backstage-ul. Patriciei ii vor fi puse la dispozitie 7 incaperi pentru ea si echipa sa: muzicieni, dansatori, echipa de productie, management si garderoba. Desigur, alaturi de ea in backstage va sta si catelusa Tequila, de care Patricia nu se desparte niciodata, uneori catelusei fiindu-i permis chiar accesul pe scena. Se pare ca animalutul este cel mai mare sustinator al artistei, acesta latrand de fiecare data cand publicul o aplauda pe Patricia. Dar daca artista o va prezenta publicului de la Bucuresti pe catelusa Tequila, ramane de vazut…

 

In camera special amenajata pentru artista vor fi aduse flori si plante decorative, canapele si oglinzi mari dar si lucruri obisnuite precum scaune, mese de machiaj, etc… Pentru backstage artista a solicitat fructe proaspete – atat fructe de sezon cat si fructe locale. Se pare ca aceasta apreciaza foarte mult si dulciurile, pe lista gustarilor regasindu-se si prajiturile si ciocolata. In timp ce muzicienii sai vor degusta cateva doze de bere si o sticla de vin, artista va servi apa plata, Coca Cola, lapte, ceai si cafea…    

 

 Patricia Kaas a ajuns în România!

 

Pe tot parcursul sederii la Bucuresti artista va fi insotita de doi bodyguarzi, deplasarea acesteia si a managementului sau prin capitala facandu-se cu doua limuzine Clasa E si Clasa C de la Mercedes! Staff-ul Patriciei Kaas se va deplasa in doua autovehicule Mercedes-Benz Vito si Viano.

Concertul de duminica (23 iunie) de la Bucuresti face parte din turneul de promovare al albumului „Kaas Chante Piaf”, ce comemoreaza 50 de ani de la moartea cunoscutei artiste Edith Piaf.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter