Alexandru Tomescu a lansat DVD-ul Stradivarius Obsessions

Publicat pe

Piaţa Festivalului „George Enescu' a fost neîncăpătoare ieri, 18 septembrie, cu ocazia lansării DVD-ului Stradivarius Obsessions, cel mai recent produs discografic semnat de Alexandru Tomescu.

 

Peste 2.500 de persoane au fost prezente la concertul pe care violonistul l-a susţinut pentru a marca această nouă realizare în cariera sa.

Înainte de concert prieteni, colegi şi apropiaţi au fost alături de artist pentru a celebra prezentarea pe piaţă a unui produs de excepţie, ce oglindeşte cu totul standardele cu care Alexandru Tomescu şi-a obişnuit publicul: performanţă, pasiune, inovaţie.

La lansare au participat, alături de Alexandru Tomescu, trei personalităţi care au vorbit despre DVD din trei perspective diferite. Aneta Bogdan, specialist în branding, a descris noua identitate vizuală a violonistului, una conturată chiar ea, alături de echipa ei de la agenţia Brandient. Criticul de film Irina Margareta Nistor a vorbit despre latura cinematografică a DVD-ului şi despre tehnicile folosite la filmare, în vreme ce dirijorul Tiberiu Soare a făcut referire la Sonatele de Eugène Ysaÿe şi la muzicianul Alexandru Tomescu. Introducerea a fost făcută de Oana Drăgulinescu, director de creaţie Quartz Media Production şi autoare a conceptului ce stă la baza spectacolului. A asistat de altfel întreaga echipă care a contribuit la realizarea DVD-ului.

Evenimentul de lansare a fost continuat cu recitalul intitulat „De la Bach, la Ysaÿe' care a adunat aşadar peste 2500 de persoane în Piaţa Festivalului. Alexandru Tomescu a interpretat Partitele a II-a şi a III-a de Johann Sebastian Bach şi Sonatele a II-a şi a IV-a de Eugène Ysaÿe. Întregul program a fost însoţit de proiecţii video, cu excepţia câtorva momente din Sonatele de Ysaÿe, în care pe scenă au urcat actorii Ana Pepine şi Paul Cimpoieru pentru a prezenta tălmăcirea gestuală oferită de ei lucrărilor compozitorului belgian.

Seara a luat sfârşit cu o sesiune de autografe pe care Alexandru Tomescu le-a oferit zecilor de persoane sosite la standul Librăriei Cărtureşti.

Alexandru Tomescu a lansat DVD-ul Stradivarius ObsessionsAlexandru Tomescu a lansat DVD-ul Stradivarius Obsessions

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter