Alina Sorescu revine cu o piesă inspirată de relaţia ei de dragoste cu Alexandru Ciucu

Publicat pe

Alina Sorescu revine în muzică şi lansează o nouă piesă de dragoste intitulată „Miere în ceai'. Mesajul cântecului este inspirat de relaţia de iubire cu soţul ei, Alexandru Ciucu, şi de schimbările majore petrecute în viaţa sa în ultimii trei ani.

 

Alina Sorescu

 

„Am pregătit câteva cântece de dragoste. Primul se numeşte Miere în ceai şi transmite multă emoţie. Este exact cum sunt eu, romantică şi sensibilă şi mi-aş dori ca multe femei să se regăsească în ceea ce cânt. Această melodie reprezintă o evoluţie muzicală şi exprimă modul frumos prin care mi-am propus să le cânt oamenilor. Când cant o fac cu tot sufletul şi vreau foarte mult ca cei care vor asculta acest cântec să rezoneze cu mine', declară Alina Sorescu.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sls_Ssnf98Q[/youtube]

 

Artista s-a dedicat în ultimul an vieţii de familie şi pe cursurile sale de la Atelierul de Muzică ce îi poartă numele, unde îi învaţă pe cei mici primii paşi şi cele mai importante secrete ale unei cariere artistice de succes. Despre noile sale piese ea spune că aparţin unui stil complet diferit de ceea ce a lansat până acum.

„Întregul material este inspirat din schimbările prin care am trecut. M-am schimbat ca om, iar asta îmi doresc să se vadă şi în muzica mea', declară solista.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter