Anda Adam şi-a schimbat look-ul pentru noul clip!

Publicat pe

Anda Adam și-a schimbat look-ul pentru filmările noului ei clip, „Dacă ar fi'. Mama ei, hairstilist în New York, a venit special în România pentru a-i asigura stylingul și a-i tăia bretonul. Noua coafură a Andei Adam se încadrează perfect în look-ul sport ales conform scenariului noului clip.

 

Anda-Adam-nou-clip

Artista a filmat ieri un nou videoclip, pentru a doua piesă produsă de echipa HaHaHa Production. Este vorba de melodia „Dacă ar fi', ce urmeaza să fie lansată în curând. Pentru filmările noului clip, ce au avut loc pe un stadion de rugby, Anda a adoptat o nouă coafura. A renuntat la buclele aurii și și-a îndreptat părul alegând să poarte stilul de breton pe care l-a avut în urma cu mulți ani, după succesul înregistrat cu piesa „Selecta'.

Coafura a întregit vestimentația sport pe care a ales să o poarte: pantaloni albi și un top negru asimetric pe care era inscripționat mesajul „La vie est belle' (Viata e frumoasă).

Însă detaliul care a atras atenția cel mai mult a fost accesoriul auriu cu totul special pe care l-a purtat la mâna stângă. Mai exact, o brățară legată de inele prin cinci articulații ca de schelet uman.

Mama artistei a venit în Romania special pentru filmările noului clip. Cu această ocazie, și-a oferit serviciile de hair stylist, tăindu-i bretonul și având grijă ca părul îndreptat să nu aibă niciun fir rebel.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter