Andra, nou clip, pentru piesa “Inevitabil va fi bine”

Publicat pe

Andra a filmat un nou videoclip, pentru piesa Inevitabil va fi bine', single care promoveaza albumul ce urmeaza sa fie lansat luna urmatoare.

 

Clipul, regizat de Iulian Moga, a fost de fapt o mare petrecere. Alaturi de prieteni apropiati, dansatori si vedete, Andra s-a distrat pe cinste la filmari. Printre invitatii speciali din muzica romaneasca care vor aparea in cel mai nou clip al artistei se numara Delia, Cabron, Smiley, What’s Up, Connect-R, CRBL si Red Blonde.

Mi-am dorit de foarte mult timp un astfel de videoclip, cu o alta imagine, si uite ca se intampla, pentru ca melodia vine cu o energie extrem de pozitiva', a spus Andra.

Filmarile au durat 16 ore si s-au desfasurat in studiourile MediaPro de la Buftea. Andra a purtat trei tinute, marca Dana Budeanu, coafura artistei a fost realizata de Sorin Stratulat, iar de make up a fost responsabil Alexandru Abagiu.

 

Andra, nou clip, pentru piesa Inevitabil va fi bine'Andra, nou clip, pentru piesa Inevitabil va fi bine'

 

Foto: PR

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter