Andra si Loredana vor canta cu Vunk la concertul din 3 octombrie!

Publicat pe

Ne desparte mai putin de o saptamana pana la cel mai mare concert al unei trupe rock din aceasta toamna, VUNK #asasishow, o super productie revolutionara de doua ore care va imbina tehnologia cu hiturile indragitei formatii.

 

Loredana

 

Loredana si Andra sunt invitatele speciale ale acestui show care, conform declaratiilor baietilor de la Vunk, va mai avea o participare surpriza a uneia dintre cele mai cunoscute voci ale muzicii romanesti.

„Mereu suntem in cautarea fericirii. Unii o cauta intr-o alta persoana, altii in toata lumea. Unii o gasesc in pasiunea sau harul lor, altii zic ca banii aduc fericirea. Mai mereu, cand o gasim, incercam sa oprim timpul in loc. Intr-o amintire, intr-o poza, intr-o poveste, intr-un cantec. Pe 3 octombrie 2013, noi o sa facem asta intr-un concert. Timp de aproape doua ore, o sa cautam formula fericirii si o sa oprim timpul in loc, iar Sala Polivalenta va fi laboratorul nostru urias, ca sa incapeti voi toti', a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BZd8BTPAY0I[/youtube]

 

Biletele electronice pot fi cumparate de pe principalele siteuri de specialitate: www.eventim.ro, www.bilete.ro. www.myticket.ro. www.iabilet.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter