ANDRA, videoclip pentru piesa “Inevitabil va fi bine”

Publicat pe

Andra şi-a lansat ieri seară cel mai nou single şi videoclip, Inevitabil va fi bine', care promovează albumul cu acelaşi nume ce urmeaza să fie lansat luna următoare.  Clipul este regizat de Iulian Moga.

 

Digipack_desfasurare [Converted]

Alături de prieteni apropiaţi, dansatori şi vedete, artista s-a distrat pe cinste la filmări. Printre invitaţii speciali din muzica româneasca care vor apar în clipul artistei se număra Delia, Cabron, Smiley, What’s Up, Connect-R, CRBL şi Red Blonde.

Mi-am dorit de foarte mult timp un astfel de videoclip, cu o altă imagine, şi uite că se întâmplă, pentru că melodia vine cu o energie extrem de pozitivă', a spus Andra.

Piesa este compusă de Marius Moga, Ciprian Alexandru şi Marius Ivancea. Andra transmite prin intermediul melodiei un mesaj simplu şi optimist, învăţat din experienţa proprie: oricat de dificilă ar fi la un moment dat viaţa, până la urmă toate problemele îşi vor găsi o rezolvare şi Inevitabil va fi bine'.

 

 

Puteţi urmări aici noul clip al Andrei:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6cKknBmfmK8[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter