Andrea Bocelli şi Angela Gheorghiu, împreună pe scenă la Bucureşti

Publicat pe

Sambata, pe 25 mai 2013 a concertat pentru prima oara in Romania tenorul Andrea Bocelli! Acesta a avut-o ca invitata de onoare pe celebra soprana Angela Gheorghiu. Cei doi au fost acompaniati de Orchestra Nationala Radio, Corul Radio si dirijorul Marcello Rota. Alaturi de acestia au mai urcat pe scena si soprana Paola Sanguinetti, grupul DIV4S, grupul CARisMA si Cezar Ouatu.

 

Andrea Bocelli a alungat ploaia din Bucuresti, cu vocea sa unica, pe cer aparand un superb curcubeu, chiar in timp ce artistul facea repetitii pentru concert, undeva in jurul orei 18.00, cu putin timp inainte ca publicului sa ii fie permis accesul.

 

Concertul a inceput putin dupa ora 20.00 cu „Gli Arredi Festivi” din opera „Nabucco” de Giuseppe Verdi, imaginile de pe scena fiind proiectate pe 3 ecrane gigant, in traditia show-urilor „Pavarotti’s Friends”. Primirea calduroasa a publicului l-a impresionat pe marele tenor, care a spus: „Va multumesc foarte mult. Ma bucur sa fiu aici… Este o mare onoare sa o am in aceasta seara alaturi de mine pe o mare soprana, Angela Gheorghiu. A fost pentru prima data cand niste staruri de acest calibru au cantat impreuna pe o scena din Romania. Angela Gheorghiu a stralucit toata seara in tinutele sale elegante, cucerindu-i pe cei din public de fiecare data cand isi facea aparitia pe scena

     Recitalul a continuat cu sopranele de origine italiana DIV4S – Denise, Isabella, Vittoria si Sofia, care au interpretat melodia „Brucia la Terra', compusa de Nino Rota – verisorul la fel de celebru al dirijorului prezent alaturi de Andrea Bocelli – Marcello Rota. Si-au facut apoi aparitia si componentii grupului CARisMA – Magdalena Kaltcheva si Carlo Corrieri, care au reusit sa se faca remarcati prin stilul lor unic, modern si inovator.

 

Concertul extraordinar s-a bucurat si de prezenta contra-tenorului Cezar Ouatu, castigatorul selectiei nationale Eurovision, care a interpretat impreuna cu Angela Gheorghiu piesa „Copacul”. La sfarsitul concertului, Andrea Bocelli a fost indelung aplaudat si chemat inapoi pe scena, acesta intorcandu-se pentru inca 3 melodii. Cea mai apreciata piesa se pare ca a fost „O Sole Mio', pe care maestrul a cantat-o impreuna cu Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu.

Andrea Bocelli şi Angela Gheorghiu, împreună pe scenă la BucureştiAndrea Bocelli şi Angela Gheorghiu, împreună pe scenă la Bucureşti

 

Foto: PR/ Alin Craciun 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter