Asaf Avidan a făcut virală o fotografie din concertul său de la București

Publicat pe
După concertul pe care l-a susținut la Balkanik Festival, primul din turneul său european, cunoscutul muzician Asaf Avidan a ținut să posteze pe conturile sale oficiale de Instagram și de Facebook o fotografie de la București, dar nu una de pe scenă, așa cum și-a obișnuit publicul, ci una cu un cuplu de fani!
Cei doi tineri apar în imagine îmbrățișați, iar o mână îi mângâie tinerei chipul. Fotografia impresionantă a fost realizată de jurnalistul Florin Ghioca și a devenit în scurt timp virală pe pagina artistului israelian, strângând câteva mii de like-uri. „Oameni simțind. În urmă cu câteva nopți, la concertul din România. Le mulțumesc lor și tuturor celor care au curajul să simtă alături de mine, în concertele mele. Apreciez enorm!”, a scris Asaf Avidan pe pagina sa.
 
Asaf Avidan și-a început la București turneul său european, iar acest fapt nu a scăpat nesubliniat de superstarul israelian. „Am decis că anul următor voi face o pauză. Îmi iau un an sabatic, în care să stau acasă și să încerc să mă regăsesc. Nici nu știți ce mult înseamnă acest moment! Este un moment incredibil, pentru că am venit direct de acasă, din vacanță, special pentru acest concert și am să mă întorc acasă', a declarat Asaf Avidan pe scenă. Iar seara a continuat, cu mii de voci cântând în cor celebrul refren „One day baby, well be old' și cu multe emoții, atât pe scenă, cât și în public. La final, Asaf Avidan le-a mulțumit „din adâncul sufletului' celor care l-au primit cu multă căldură.
Balkanik Festival a devenit unul dintre cele mai importante festivaluri de world music din Europa, apreciat internațional de reviste de specialitate precum Songlines sau Folker, primind EFFE Label – Remarkable Festival pentru al treilea an consecutiv. Special pentru a participa la festival au venit persoane din Australia, Statele Unite, Asia și din întreaga Europă iar de la an la an, numărul străinilor care călătoresc la București pentru a participa la Balkanik Festival este tot mai mare.
FOTO: Florin Ghioca
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter