Bucureștiul va fi cel mai colorat oraș al Europei, pe data de 31 mai

Publicat pe

poza HOLI

Sărbătoarea hindusă, HOLI, a ajuns și în România prin intermediul celui mai mare eveniment open air al anului, HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL. Peste 20.000 de oameni sunt așteptați pe data de 31 mai în Piața Constituției să facă  din București cel mai colorat oraș al Europei.

Atmosfera incendiară și plină de culoare va fi întreținută de un line-up compus din cei mai tari DJ europeni ai momentului, câștigători de premii MTV şi cu un box office  impresionant: Tom Novy, Tocadisco, Claptone, Joris Delacroix, Mantu, Francesco Farfa și Gennaro Scarpato.  Replica muzicală românească vine de la DJ-ii PRO FM, Greeg & Onuc şi Almud & Konstantin.

Punctul culminant al petrecerii de peste 10 ore, va fi numărătoarea inversă desfășurată din oră în oră, când toți participanții vor arunca în aer pudră colorată.  Peste zeci de tone de pudră colorată urmează să fie aduse în București în zilele premergătoare evenimentului, cu un transport special din Germania. Fiecare participant primește la achiziționarea unui bilet un plic de pudră HOLI, pe care îl va ridica la intrarea în piață. Pentru cei mai HOLI dintre participanții la eveniment, organizatorii au creat un pachet special care va conține toate cele 6 culori HOLI (roz, verde, albastru, galben, roşu şi mov) și care va putea fi achiziționat din locație. Pudra este special produsă  în Uniunea Europeană pentru acest tip de evenimente, din orez și coloranți alimentari, având certificate de specialitate pentru utilizarea în acest scop şi nefiind dăunătoare organismului uman.  Zone tematice vor completa atmosfera plină de culoare: zona de merchandising unde fanii HOLI vor putea achiziționa obiecte personalizate HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL, body painting, tatuaje cu henna, etc.

HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL este un eveniment unic în care toţi participanții sunt egali, biletele puse în vânzare având un preț unic şi neexistând o zonă VIP. Biletele pentru HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL au fost puse în vânzare prin eventim.ro.

Împreună putem să facem cea mai tare sărbătoare HOLI și să punem Bucureștiul pe harta celor mai cool locuri din Europa!

Facebook: www.facebook.com/BucurestiHOLI

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter