Cadoul Vunk de Craciun: un scurtmetraj emotionant pentru fanii trupei

Publicat pe

Doar o iarna de adio' se numeste filmul pe care Vunk il lanseaza astazi ca parte a mesajului pe care trupa vrea sa-l trimita fanilor lor de Sarbatori. Trupa si-a invitat fanii sa le spuna care sunt oamenii, lucrurile, starile care le vor lipsi de aceste Sarbatori si a realizat un colaj, intr-un film foarte emotionant.

 

Vunk Filmare Craciun-18

In film, un scurtmetraj de 4 minute, apare un brad care este impodobit doar pe jumatate, cealalta jumatate fiind completata de globurile pe care chiar fanii isi scriu singuri mesajele de dor la invitatia membrilor trupei.

„Filmarea asta este una dintre cele mai de suflet pentru mine si pentru baietii din trupa. Si asta pentru ca multi dintre fanii nostri s-au deschis in fata noastra, si-au pus sufletul „pe tava” si au impartasit cu noi dorul lor. Am primit aproape 150 de mailuri si le-am citit pe toate. Pe unele chiar de doua ori, pentru ca sunt extrem de emotionante si am putut sa inteleg, inca o data, cat de important este sa ne bucuram mereu de cei pe care-i iubim, nu doar de sarbatori, sa ne cream si vise impreuna cu ei, nu doar amintiri. Le multumesc tuturor celor care au incredere in noi si si-au deschis sufletele in fata noastra pentru acest film”, a spus Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Vunk Filmare Craciun-71

Aproape 150 de mesaje au fost trimise de fani in mai putin de 24 de ore pentru acest film emotionant. De la dorul fata de un tata si un sot plecat in Afganistan, pina la dorul de parintii care nu mai sunt in viata sau dorul de iubiri pierdute, fiecare mesaj este o poveste emotionanta despre ce ne lipseste de Sarbatori – cel mai adesea, caldura si iubirea celor dragi.

Scurtmetrajul are drept coloana sonora o versiune adaptata a hitului VUNK, Doar o noapte de adio', lansat in 2002 pe albumul In haine noi'.

 

Vunk Filmare Craciun-43

Filmul poate fi vizionat aici:

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zZ8DbrIqZmM[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter