Ce artişti vor cânta la Media Music Awards 2013

Publicat pe

Cei mai în vogă artişti ai momentului se pregătesc pentru Media Music Awards, marea decernare de premii ce va avea loc la Sibiu pe 19 septembrie. În cadrul galei, considerată cel mai important eveniment muzical de acest tip din România, peste 20 de artişti şi formaţii de top din România vor susţine recitaluri live pe cele două scene din Piaţa Mare a Sibiului în faţa a peste 30.000 de spectatori şi a altor câteva milioane de telespectatori din peste 50 de ţări.

 

Selecţia a fost realizată pe baza notorietăţii şi a impactului pe care aceştia le au asupra publicului, ţinând cont de hiturile lansate în ultimul an şi de abilitatea de a pune în scenă show-uri memorabile.

Astfel, la Media Music Awards vor urca pe scenă Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, Whats Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob şi Zdub, Delia, Fly Project.

În deschiderea evenimentului vor cânta Nicole Cherry şi Red Blonde, iar Faydee este primul artist internaţional confirmat care va concerta la Media Music Awards 2013.

O parte dintre aceştia au mari şanse să fie premiaţi având la activ hituri prezente în topurile naţionale. Lor li se vor alătura alte nume mari din industria muzicală, potenţiali câştigători. În plus, la Media Music Awards vor participa şi vedete cunoscute din alte domenii de activitate, ceremonia transformându-se într-un adevărat eveniment monden de amploare.

Invitaţii vor ajunge la ceremonie în automobile hibrid şi vor fi fotografiaţi la panoul oficial păşind, în premieră pentru un astfel de eveniment din România, pe Green Carpet, un covor din iarbă, respectând tenta ecologică a evenimentului.

Ce artişti vor cânta la Media Music Awards 2013Ce artişti vor cânta la Media Music Awards 2013

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter