Un nou inceput pentru Cristi Minculescu

Publicat pe

Probabil cel mai bun si sigur cel mai iubit dintre solistii romani de muzica rock, Cristi Minculescu re-debuteaza zilele acestea.

 

 

Dupa ce, recent,  a ales un nou drum, Cristi s-a prezentat in fata fanilor din Sibiu (la Oldies Pub) si Bucuresti (Clubul True) cu un teaser unplugged care anunta noul lui proiect – trupa LOTUS. Este vorba despre prezentarea unei adevarate istorii a muzicii rock in 90 de minute. Plus bis-ul de rigoare, care a fost, de data asta, celebra „Strada ta”, cantata la unison de sutele de fani participanti la evenimente, intr-o comuniune impresionanta, asemeni albinelor in jurul reginei. Totul, intr-o formula acustica minimala – vocea unica a lui Cristi ajutat cu o tamburina, dar ritmul a fost sustinut permanent de palmele unui public entuziast, entuziasmat si entuziasmant, totodata.  Sarea si piperul intregii prestatii o constitutie piesele proprii, prezentate spre final, „Strada ta” sau „Mama don’t allow”(primul single semnat Lotus).

Fundatia Phoenix are in plan un turneu cu acest duo acustic (Cristi & Judy) prin mai multe orase din tara, in teatre si sali de concerte. LOTUS, in formula completa, electrica (adica: Cristi Minculescu – voce, Judy Seutter – chitara, Boris Rusakov – bass, Mauro Ciccarelli – tobe, Regina Hammerle – backing vocal) vor avea primele concerte in Romania in noaptea de Revelion, in doua piete din Bucuresti. Se pare ca ambele concerte vor fi transmise live de cele mai importante canale la sfarsitul lunii ianuarie.

Intre timp, Cristi & compania pregatesc inregistrarea primelor compozitii care vor purta marca LOTUS si au in vedere extinderea colaborarii cu Paula Seling (colaborare inceputa cu inregistrarea piesei „Lumi paralele”)

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c2bp_TV64A8[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=c2bp_TV64A8 )

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter