Cristina Spătar cântă în memoria mamei sale

Publicat pe

Cristina Spătar a înregistrat o nouă piesă dance, în studiourile Hahaha Production, compusă de Smiley, dar, în paralel, se concentrează şi pe un album de muzică populară, pe care i-l dedică mamei ei decedate în urma unei lungi suferinţe.

_MG_7552mod

 

„Mamei îi plăcea muzica populară şi cânt pentru ea acest gen de muzică. Cel care m-a încurajat în acest sens este chiar naşul fetiţei mele, Nicolae Botgros'. Proiectul va conţine piese în colaborare cu mai mulţi artişti emeriţi, printre care şi Ion Paladi, un solist de muzică populară foarte apreciat la Chişinău şi nu numai. Împreună cu acesta promovează deja melodia Fa Marie cu bariz', care a stârnit încă de la lansare controverse. Un interpret din zona Olteniei a sunat-o făcându-i scandal că piesa îi aparţine, fapt infirmat de Cristina, care declară: „Această piesă a fost culeasă din folclor şi cântată acum mai bine de 30 de ani de soţia lui Nicole Botgros, Lidia Băjenaru, pe vremea când acest individ era doar un copil'.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter