Dan Balan a lansat un nou single, “Lendo Calendo”!

Publicat pe

Dupa mai bine de un an si jumatate in care a lansat nenumarate hituri in Rusia, Dan Balan, cel mai cunoscut artist moldovean, revine pe piata muzicala internationala cu un nou single incendiar, Lendo Calendo', cantat impreuna cu Tany Vander si rapperul Brasco!

 

Dan10_434_V4 resized

O perioada am scos mai multe piese in limba rusa, care au fost number one in topuri, iar acum m-am hotarat sa lansez o piesa internationala, datorita careia o sa vin si in Romania. Sper ca fanilor romani sa le placa noul single, ma voi intalni cu ei cat de curand', a spus Dan Balan.

DanBalan190912HHaddad 7243_V3 - Copy resized

Piesa este compusa chiar de el, iar la versuri, care sunt in spaniola si engleza, au colaborat si Gerina di Marco si Romel Rachaird Cummings. Linia melodica si ritmul mi-au dictat faptul ca versurile trebuie sa fie intr-o limba hispanica. Cu toate acestea, eu nu stiam mai deloc limba spaniola, pe care m-am hotarat sa o folosesc, asa ca in trei luni am invatat-o, apoi am fost in Barcelona, ca sa imi perfectionez accentul, si am lucrat cu o cantautoare din Los Angeles, originara din Venezuela', a spus artistul.

 

Single-ul contine si cateva cuvinte inventate, care dau, de altfel, si titlul melodiei.  Eu am nascocit aceste cuvinte, ‘Lendo Calendo. Desi nu inseamna nimic, le-am gandit ca pe niste cuvinte magice, precum ‘Abracadabra, sau ‘La lu lei', a mai spus Dan Balan.

 

 

 

 

Puteti asculta aici piesa Dan Balan – Lendo Calendo':

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YZcQUlmnX44[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter