Dan Teodorescu (Taxi) isi serbeaza ziua de nastere la Hard Rock Cafe

Publicat pe

Pe 7 martie, in ajunul Zilei Femeii, TAXI va concerta pentru publicul bucurestean la Hard Rock Cafe. Cu aceasta ocazie, Dan Teodorescu, solistul trupei,  isi serbeaza ziua de nastere alaturi de cei mai buni prieteni ai sai: publicul!

 

TAXI - Hard Rock Cafe

In deschiderea concertului de la ora 21:00, va canta trupa Acustica din Brasov, formata din Mihai Todoran, Darius Neagu si Kerezsi Csongor. Bilete pentru acest concert mai pot fi gasite doar la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare, in numar limitat, numarul de locuri fiind saptamana trecuta suplimentat la cererea publicului dupa ce biletele de pe www.iabilet.ro  s-au epuizat.

 

Fondata in 1999 si avand-ul ca front man pe carismaticul Dan Teodorescu, Taxi are la activ 8 albume, cel mai recent, „Cele 2 cuvinte”, bucurandu-se de un succes extraordinar mai ales datorita videoclipului cu acelasi nume, foarte viral in mediul online. Melodia a fost tradus? in mai multe limbi, inregistrata si cantata de artisti din Moldova, Polonia si chiar Suedia

Pe 14 martie, tot joi, la Hard Rock Cafe, canta un alt nume greu al muzicii romanesti, inegalabilul Mircea Baniciu, urmat pe 21 martie de Margineanu, pe 23 martie de Canaf si pe 28 martie de Bere Gratis.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter