[FOTO] Pink Martini, concert senzaţional la Bucureşti

Publicat pe

Aseară, membrii Pink Martini au susţinut un concert senzaţional, cu casa închisă, la Sala Palatului din Capitală. Spectatorii din primele rânduri au stat mai mult pe scenă decât pe scaunele lor. Showul a făcut parte din turneul european de promovare a albumului cu numărul şase din cariera trupei, 'Get Happy' 

 

O Storm Large care-a umplut scena şi sala cu energie pozitivă, o trupă care n-a pregetat sa râdă şi să danseze samba, bossa nova şi dansuri tribale alături de spectatori din toate generaţiile, iată ingredientele unui cocktail Pink Martini exploziv, de care românii nu se mai satură. Cei 11 fantastici vin, fac sala plină de fiecare dată (peste 4000 de fani aseară) şi se îndrăgostesc din ce în ce mai mult de ţara noastră. Vorbesc româneşte, cântă cântecele Mariei Tănase, caută în SUA vinurile pe care le-au băut aici, şi ca şi cum asta nu ar fi de ajuns spun, la final de concert, în loc de adio: „Sper că vom reveni în Bucureşti, şi că, atunci când o vom face, Roşia Montană să fie la fel de frumoasa şi de verde!”

 

Sala a izbucnit în ovaţii aseară încă de la începutul concertului, la piesa „Până când nu te iubeam” a Mariei Tănase, prima lor piesă oficială în limba română inclusă pe 'Get Happy'. După terminarea concertului, holul Sălii Palatului a fost arhiplin vreme de încă o jumătate de oră, timp în care membrii trupei au acordat autografe şi s-au fotografiat alături de fani.

 

'Get Happy' conţine 16 melodii interpretate în limbile engleză, germană, chineză, spaniolă, japoneză, turcă, farsi şi română.

 

[FOTO] Pink Martini, concert senzaţional la Bucureşti[FOTO] Pink Martini, concert senzaţional la Bucureşti
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter