Holograf lansează un album de colecţie, “World full of lies”

Publicat pe

Formatia Holograf lanseaza un album de colectie, World full of lies', o reeditare, la cererea fanilor, a materialului discografic cu acelasi nume din urma cu 20 de ani.

 

holograf - World full of lies

‘World full of lies este o varianta in engleza a albumului aparut in Romania in 1992, ‘Banii vorbesc. Multe dintre piese au fost imprimate la Londra, in 1990, in perioada in care planuiam sa lansam un album acolo. Acel proiect nu s-a mai concretizat, insa albumul s-a distribuit mai apoi exclusiv in Italia', a spus Mugurel Vrabete, basistul Holograf.

Albumul contine 12 piese in limba engleza, printre care Money can talk', When youre gone', Tell me', I gotta do it' si Give me all your loving', melodii care celebreaza dragostea si sunt la fel de actuale astazi ca si in anii 90.

Acest album este un elogiu al perioadei rock din anii 80-90, care ne-a placut foarte mult. Textul piesei World full of lies' a fost gandit in perioada imediat urmatoare caderii comunismului si o dedicam tuturor celor care au facut posibila incetarea acestui regim si celor care s-au sacrificat ca sa ne dea sperante pentru viitor', a spus Edi Petrosel, tobosarul trupei Holograf.

 

 

Holograf a lansat un nou videoclip, pentru piesa Daca noi ne iubim'

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter